Dysfagie
Uitgelicht
- Wetenschappelijke publicaties
Clinical Nutritional Highlights 2021: How and why thickened liquids improve swallowing safety and swallowing efficiency
Dr. Julie Cichero heeft een review over orofaryngeale dysfagie geschreven met de hoe en waarom verdikte vloeistoffen de slikveiligheid en slikefficiëntie verbeteren. Deze review is gepubliceerd in de Clinical Nutrition Highlights 2021. Deze publicatie is ideaal voor logopedisten, diëtisten, KNO-artsen en andere zorgprofessionals die meer willen weten over orofaryngeale dysfagie en de behoefte van aangepaste consistentie.
Bronnen voor Dysfagie
No content registered
Andere content die interessant voor u zou kunnen zijn
Dysfagie
- Artikel |
- Artikel
Gesprek AS Beeckman congres
- Artikel
Dysfagie
- Artikel |
- Artikel
Slikproblemen bij patiënten met spinale musculaire atrofie (SMA)
- Artikel
Dysfagie
- Artikel |
- Artikel
Pedi-EAT-10: een dysfagie indicatie tool voor kinderen
- Artikel
Dysfagie
- Artikel |
- Artikel
(H)erkent U dysfagie?
- Artikel
Dysfagie
- Artikel |
- Artikel
16 maart: aandacht voor slikproblemen
- Artikel
Dysfagie
- Product informatie |
- Artikel
Productinformatie voor mijn patiënt
- Artikel
Dysfagie
- Artikel |
- Artikel
BOLUS: Hét online magazine voor klinisch logopedisten.
- Artikel
Dysfagie
- Webinars |
- Videos
Appropriate Use of Thickened Liquids in Dysphagia Management Webinar
0h01- Videos
Dysfagie
- Artikel |
- Artikel
Maart = aandacht voor dysfagie: bezoek De Vierklaver Adegem
- Artikel
Dysfagie
- Wetenschappelijke publicaties |
Clinical Nutritional Highlights 2021: How and why thickened liquids improve swallowing safety and swallowing efficiency
Dysfagie
- Webinars |
- Videos
Een Internationaal Inzicht op IDDSI. Implementatie en Klinische Praktijk
0h01- Videos
Dysfagie
- Materiaal Klinische Bronnen |
- Artikel
Aangepaste voeding voor dysfagie patiënten (IDDSI)
- Artikel
Avante
Nestlé Belgilux NV:
Birminghamstraat,221 - 1070 Brussel - België - Ondernemingsnummer KBO 0402.231.383
Contact www.nestle.be/nl/info - Telefoon +32 (0)2 529 52 30