![icone](https://www.nestlehealthconnect.be/sites/default/files/2022-08/dysphagia.png)
Dysfagie
Effect of a novel liquid thickener on hydration status in patients with oropharyngeal dysphagia
- 00:9;00
-
-
Nestlé Health Science heeft tijdens het ‘European society for swallowing disorders’ (ESSD) congress van 14 t/m 16 September 2022 te Leuven het symposium: “Water is leven! Help uw patiënten met dysfagie om veilig gehydrateerd te blijven" gepresenteerd.
Dysfagie heeft een direct invloed op het vermogen om te eten en te drinken. Dysfagie leidt vaak tot ondervoeding en uitdroging. Dr. Noemí Tomsen en collega's studieerde het effect van ThickenUp Gel Express op de hydratatiestatus. Lees meer
-
-
Sprekers/auteurs
Dr. Noemí Tomsen
Avante
Nestlé Belgilux NV:
Birminghamstraat 221
1070 Brussel, België
BCE - 0402.231.383
www.nestle.be/nl/info
+32 (0)2 529 52 30
Nestlé Nederland BV:
Stroombaan 14
1181 VX, Amstelveen, Nederland
KvK: 33129581
www.nestle.nl/info
+31 (0)20 5699 699