Home
Diensten
Spreek met een van onze vertegenwoordigers of vraag hier rechtstreeks product samples aan voor uzelf of uw patiënt
Educatiecentrum
Bekijk onze informatiebronnen op belangrijke gebieden van medische voeding

Dysfagie
- Wetenschappelijke publicaties
- Artikel
COVID-19 en dysfagie
Orofaryngeale dysfagie (OD) is een veel voorkomende complicatie bij COVID-19 patiënten, hetzij direct als gevolg van weefselbeschadiging, na intubatie of secundair door ademhalings-, neurologische- en cognitieve beperkingen of als gevolg van ernstige aandoeningen zoals myopathie en neuropathie. Nestlé Health Science heeft voor u relevante publicaties over COVID-19 en dysfagie.

Koemelkeiwitallergie
- Wetenschappelijke publicaties
- Artikel
Wijzigingen in de CoMiSS bewustmakingstool voor koemelkgerelateerde symptomen
De CoMiSS® is een eenvoudige, snelle en gebruiksvriendelijke bewustmakingstool voor koemelkgerelateerde symptomen.

Cerebrale Parese
- Webinars
- Externe links
The impact of Covid-19 and Related Measures on Childhood Disability
In deze webinar, gehost door de European Academy of Childhood Disability en Nestle Health Science (NHS), focussen Prof. Arnab Seal and Dr. Marco Konings (PhD) op de impact van COVID-19 op kinderen met cerebrale parese.