Taal:

Open Menu

Evenementen

Markup


Symposium Medische Voeding 2023
Symposium Medische Voeding 2023

17 oktoberDit jaar organiseert Nestlé Health Science een Symposium Medische Voeding op dinsdag 17 oktober van 10:00 t.e.m. 16:30, te Beveren (Van der Valk Hotel, Gentseweg 280, 9120 Beveren) Registreer je via deze link: https://forms.office.com/e/YWhzbYWGXp (aanwezigheidsattest op aanvraag)

Dit symposium wordt georganiseerd voor educatieve doeleinden en is geen kostprijs aan verbonden, inclusief versnaperingen, drank en een lunch. Geniet daarnaast tijdens de pauzes van productdegustaties en het ontvangen van een goodie-bag (in ruil voor het evaluatieformulier) op het einde van de dag.

We hebben zin om jullie te verwelkomen!

Programma.

Presentatie-CDED/ModuLife_ProfJVanLimbergen/DrCVerburgt


Presentatie-Dysfagie-Water_ProfSPerkisas

Presentatie-Dysfagie_CCarlu

Presentatie-Dysfagie-WZC_LVanHavermaet/KVanLeuven

Presentatie-Dysfagie-FingerFood_MVanderbeke/PPattyn

Presentatie-EmotioneleReisSondevoeding_CBogaert/CDeWilde


Presentatie-SondevoedingMaatPatiënt_KBoeykens

Presentatie-NHScTrendsMedischeVoeding_ALabey/YOonk


Kerstboom voor de In plaats van Kerstkaarten actie
"In plaats van Kerstkaarten"

t/m 31 december 2023Rond kerst en oudjaar zijn er veel rituelen; het kerstdiner, de kerstboom, vuurwerk, maar ook het versturen van kerstkaarten.

Voor de actie ’In plaats van kerstkaarten’ vragen wij de medewerking van health care professionals. Het geld dat wij normaal aan kerstkaarten uitgeven, wil Nestlé Health Science liever aan een mooi doel of nog onvervulde wensen besteden.

Meld uw goede doel aan voor de Kerstkaarten actie.

Winnars Kerstkaarten actie 2021.
Winnars Kerstkaarten actie 2020.

Malnutrition, ONS, tube feeding, acute care

Nestlé Health Science op ESPEN 2022
Nestlé Health Science op ESPEN 2022

3 t/m 6 september 2022Het ‘Europese Society of Parenteral and Enteral Nutrition’ (ESPEN) hybride congress vindt plaats van 3 t/m 6 september 2022.

Nestlé Health Science is aanwezig tijdens dit congress met een stand waar bezoekers van het ESPEN congrese meer informatie kunnen vinden over de innovatieve producten van Nestlé Health Science en onze projecten om de voetafdruk te verkleinen.

Volg zeker ook ons satellite symposium: ‘Autonomie terugwinnen bij de Ondervoede Ouderen: ER IS GEEN TIJD TE VERLIEZEN’ op 5 september, 16:00-17:30CEST. Dit symposium is toegangelijk voor geregistreerde en niet-geregistreerde deelnemers van ESPEN.

We zijn trots dat we ook een Nederlandse spreker, Dr. Karen Freijer, Inwendige geneeskunde, EMC, Rotterdam, op het programma hebben om over “Kosten en kostenbesparingen van optimale voedingsinterventie bij ziektegerelateerde ondervoeding” te spreken.

Programma