Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Deze website is exclusief voor zorgprofessionals in Nederland en België

Taal:

Open Menu

How thickened liquids improve swallowing safety and efficiency

Dr. Julie Cichero heeft een review over orofaryngeale dysfagie geschreven met de hoe en waarom verdikte vloeistoffen de slikveiligheid en slikefficiëntie verbeteren. Deze review is gepubliceerd in de Clinical Nutrition Highlights 2021. Deze publicatie is ideaal voor logopedisten, diëtisten, KNO-artsen en andere zorgprofessionals die meer willen weten over orofaryngeale dysfagie en de behoefte van aangepaste consistentie.

Dr Julie Cichero Speech and Language Pathologist
/sites/default/files/2022-06/Clinical%20Nutritional%20Highlights%202021%20Article%20-%20ENG.pdf
Clinical Nutritional Highlights 2021: How and why thickened liquids improve swallowing safety and swallowing efficiency
Main Category
Article Type
Image Type Desktop
Clinical Nutritional Highlights 2021: How and why thickened liquids improve swallowing safety and swallowing efficiency
Medical Speciality
Anonymous access
Uit