Dysfagie
Uitgelicht
- Webinars
- Videos
Effect of a novel liquid thickener on hydration status in patients with oropharyngeal dysphagia
Nestlé Health Science heeft tijdens het ‘European society for swallowing disorders’ (ESSD) congress van 14 t/m 16 September 2022 te Leuven het symposium: “Water is leven! Help uw patiënten met dysfagie om veilig gehydrateerd te blijven" gepresenteerd.
Dysfagie heeft een direct invloed op het vermogen om te eten en te drinken. Dysfagie leidt vaak tot ondervoeding en uitdroging. Dr. Noemí Tomsen en collega's studieerde het effect van ThickenUp Gel Express op de hydratatiestatus. Lees meer
Bronnen voor Dysfagie
Andere content die interessant voor u zou kunnen zijn
Dysfagie
- Product informatie |
- Artikel
Productinformatie voor mijn patiënt
- Artikel
Dysfagie
- Artikel |
- Artikel
Gesprek AS Beeckman congres
- Artikel
Dysfagie
- Artikel |
- Artikel
Slikproblemen bij patiënten met spinale musculaire atrofie (SMA)
- Artikel
Dysfagie
- Artikel |
- Artikel
Pedi-EAT-10: een dysfagie indicatie tool voor kinderen
- Artikel
Dysfagie
- Artikel |
- Artikel
(H)erkent U dysfagie?
- Artikel
Dysfagie
- Artikel |
- Artikel
16 maart: aandacht voor slikproblemen
- Artikel
Dysfagie
- Artikel |
- Artikel
BOLUS: Hét online magazine voor klinisch logopedisten.
- Artikel
Dysfagie
- Webinars |
- Videos
Een Internationaal Inzicht op IDDSI. Implementatie en Klinische Praktijk
0h01- Videos
Dysfagie
- Materiaal Klinische Bronnen |
- Artikel
Aangepaste voeding voor dysfagie patiënten (IDDSI)
- Artikel
Dysfagie
- Wetenschappelijke publicaties |
- Artikel
Ondervoeding en Hydratatie Richtlijnen voor ouderen - ESPEN
- Artikel
Dysfagie
- Materiaal Klinische Bronnen |
- Artikel
Het implementeren van IDDSI & Scholingen
- Artikel
Dysfagie
- Wetenschappelijke publicaties |
- Artikel
COVID-19 en dysfagie
- Artikel